Auto verschepen in container

Personenauto’s worden naar een aantal bestemmingen (vooral naar West-Afrika) veelal met ro/ro schepen verscheept. Daarnaast worden er auto’s in containers verladen, meestal naar bestemmingen waarnaar geen ro/ro mogelijkheden worden geboden. Ook worden duurdere auto’s vaak in container verscheept, om diefstal en schade zo veel mogelijk te voorkomen. Onze partners zijn gespecialiseerd in het vervoer van auto’s, motoren, boten etc. van en naar elke plaats in de wereld, maar met name Amerika en Canada. Dit is mogelijk vanwege een professioneel team van enthousiaste mensen, die dagelijks samenwerken met een wereldwijd agenten-netwerk. U vertelt ons de locatie van de auto etc. en wij zorgen ervoor dat deze wordt opgehaald en afgeleverd tegen van te voren overeengekomen condities.

Duizenden auto’s hebben hun nieuwe eigenaren gevonden met behulp van de vakkundigheid van de bij ons aangesloten expeditiebedrijven. lndien U geïnteresseerd bent in het verschepen van een auto, twijfel niet en benader ons. We begeleiden U indien nodig van deur tot deur. Vul nu vrijblijvend het online aanvraagformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vragen.

Met uw eigen CAMPER op vakantie naar Amerika of Canada? Vraag naar de mogelijkheden voor ro/ro zeevracht naar en van onder andere Halifax, Canada, Portsmouth – NH, New York – NY, Baltimore – MD of Jacksonville – FL.

Kijk hier voor de afmetingen van zeecontainers >>

auto verschepen in container
caravan verschepen in container