Auto verschepen in container

Personenauto’s worden naar een aantal bestemmingen (vooral naar West-Afrika) veelal met ro/ro schepen verscheept. Daarnaast worden er auto’s in containers verladen. Dit is meestal naar bestemmingen waarnaar geen ro/ro mogelijkheden worden geboden.

Voor een duurdere auto verschepen in container is roro transport minder geschikt. Hierdoor kunnen diefstal en schade zo veel mogelijk worden voorkomen. Onze partners zijn gespecialiseerd in het vervoer van auto’s, motoren, boten etc.. Dit doen ze van en naar elke plaats in de wereld. Het meeste transport is naar Amerika en Canada.

Wij hebben een professioneel team van enthousiaste mensen. Zij werken dagelijks samen met een wereldwijd agenten-netwerk. Wij kunnen het volledige transport van uw auto  verzorgen en regelen alles voor u! Vertel ons de locatie van de auto en wij zorgen ervoor dat deze wordt opgehaald en afgeleverd. Alles tegen de van te voren overeengekomen condities.

Duizenden auto’s hebben hun nieuwe eigenaren gevonden met behulp van de bij ons aangesloten expeditiebedrijven. lndien U geïnteresseerd bent in het auto verschepen in container, benader ons dan. Wij begeleiden U indien nodig van deur tot deur. Vul nu vrijblijvend het online aanvraagformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vragen.

Met uw eigen CAMPER op vakantie naar Amerika of Canada? Vraag dan naar de mogelijkheden voor ro/ro zeevracht.Wij bieden RoRo transport bijvoorbeeld naar: Halifax, Canada, Portsmouth – NH, New York – NY, Baltimore – MD of Jacksonville – FL.

Kijk hier voor de afmetingen van zeecontainers >>

Tarieven auto verschepen in container:

De tarieven van auto verschepen in container zijn afhankelijk van uw bestemming en het soort transport. Men heeft de keuze uit RoRo transport of normale container.

U kunt het offerte aanvraag formulier invullen. Vul uw vertrek en bestemming in. Bij goederen kunt u auto  invullen. Dan krijgt u direct door of Roro transport mogelijk is ofwel transport per normale container.