zeevracht
zeevracht expediteur
container verschepen tarieven
verschepen

Waarom AMA?

Gratis meerdere offertes, door ervaren experts de beste keuze kunnen maken

Verschepen zeevracht ? Gratis meerdere offertes voor uw zeevracht ? 24/7 in een klik naar meerdere expediteurs

de zeevracht tarieven zijn afhankelijk van de lading die u overzee wilt verschepen

Gratis offertes en vergelijk

Voor een offerte gebruik deze link

Verschepen Zeevracht Wereldwijd

Van en naar havens wereldwijd uw zeevracht verschepen? Ama Agencies (initiatiefnemer van Transport-Overzee.nl) helpt u graag als uw zeevracht expediteur bij het verschepen naar bestemmingen in Europa, Afrika, Midden Oosten, Azië / Australië, Noord-Midden-Zuid Amerika en Caribisch gebied. Wilt u meerdere offertes ontvangen voor uw zeetransport? Vul dan direct ons aanvraagformulier in en u ontvangt diverse offertes voor uw specifieke verschepen project(en).

De zeevracht tarieven zijn nooit standaard, omdat deze afhankelijk zijn van het vaargebied van oorsprong en bestemming. Daarnaast is het ook afhankelijk van het aantal rederijen dat de gewenste vaarroute aanbiedt, het wel bekende vraag en aanbod. We proberen bij Transport-Overzee de tarieven van de zeevracht zoveel mogelijk all-in te geven, om verrassingen achteraf te voorkomen.

Tariefstructuren zeevracht:

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@ama-agencies.nl

Over Transport-Overzee

Deze website is een initiatief van AMA Agencies, Capelle aan den IJssel en in 2006 opgezet. Dit informatie platform voor overzee vervoer, is met name bedoeld voor de beginnende importeur/exporteur en de particulier. Het doel van de website is om zo veel mogelijk relevante informatie te geven en de mogelijkheid online een aanvraag te plaatsen, die daarna wordt opgevolgd door de bij de website aangesloten expediteurs.

Mede door de samenwerking met gerenommeerde expeditiebedrijven zijn we in staat
specialistische diensten aan te bieden ongeacht het type lading, de vervoersmodaliteit of het vaargebied. Daardoor menen wij ook voor de ervaren exporteur of importeur van toegevoegde waarde te kunnen zijn vanwege onze flexibiliteit, de kennis en ervaring die onze bedrijven  kunnen bieden met name of het vlak van wereldwijde contacten, agenten en lijndienstmogelijkheden.

Vraagt u gerust vrijblijvende informatie via het aanvraagformulier of stuur een e-mail aan: info@ama-agencies.nl  en vraag naar de mogelijkheden. De gemiddelde responstijd is 24 uur. Wij stellen uw vracht bij meerdere expediteurs voor, waaruit u dan een offerte kunt ontvangen rechtstreeks van deze expediteurs.

Shipping is onze service – Transport onze ervaring!

Zeevracht services wereldwijd van en naar Nederland en België, ook voor particulieren.

Diverse mogelijkheden voor verschepen zeevracht

Ama Agencies biedt u diverse mogelijkheden aan als uw zeevracht expediteur. Mogelijkheden waaronder:

Wilt u vrijblijvende informatie ontvangen over een van de bovengenoemde mogelijkheden? Vul dan ons aanvraagformulier in en u ontvangt van ons de desbetreffende informatie.

Geen standaard verschepings tarieven

De tarieven voor zeevracht zijn nooit standaard, omdat deze afhankelijk zijn van het vaargebied van oorsprong en bestemming en het aantal rederijen dat de vaarroute aanbeidt (vraag en aanbod). We proberen als zeevracht expediteur de tarieven van zeevracht zoveel mogelijk all-in te geven, om verrassingen achteraf te voorkomen

WhatsApp chat