zeevracht
zeevracht expediteur
container verschepen tarieven
verschepen

Waarom AMA?

Gratis meerdere offertes. Door ervaren experts de beste keuze kunnen maken

Zeevracht expediteur | Offerte voor uw zeevracht ? Vergelijk in een klik meerdere expediteurs

de zeevracht tarieven zijn afhankelijk van de lading die u overzee wilt verschepen

Kom in contact

Voor een offerte gebruik de onderstaande link

Zeevracht Expediteur

Bent u op zoek naar een ervaren zeevracht expediteur? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Ama Agencies (initiatiefnemer van Transport-Overzee.nl) is een ervaren zeevracht expediteur met een uitgebreide dienstverlening. Ook hebben wij ruim 10 jaar ervaring in zowel nationaal als internationaal zeevracht vervoer. Als uw zeevracht expediteur zorgen wij ervoor dat het transportproces snel verloopt en dat alle papieren in orde zijn.

Ama Agencies biedt u op deze website de mogelijkheid om online een gratis aanvraag te plaatsen. Deze wordt daarna opgevolgd door de bij de website aangesloten expediteurs. Door deze samenwerking met gerenommeerde expeditie bedrijven zijn wij in staat specialistische diensten aan te bieden. Dit kunnen wij ongeacht het type lading, de vervoersmodaliteit of het vaargebied. Hierdoor kunt u gemakkelijk een goede vergelijking maken. Zowel op kosten als op service niveau.

Daardoor menen wij ook voor de ervaren exporteur of importeur van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Door onze flexibiliteit, de kennis en de ervaring. Maar ook door onze wereldwijde contacten, agenten en lijndienstmogelijkheden.

zeevracht expediteur

Link naar Wikipedia zeevracht expediteur

Shipping is onze service – Transport onze ervaring!

Zeevracht services wereldwijd van en naar Nederland en België, ook voor particulieren.

Partners:

 

Diverse mogelijkheden als zeevracht expediteur

Ama Agencies biedt u diverse mogelijkheden aan als uw zeevracht expediteur. Mogelijkheden waaronder:

Wilt u vrijblijvende informatie ontvangen over een van de genoemde mogelijkheden? Vul dan ons aanvraagformulier in en u ontvangt van ons de desbetreffende informatie.

Facebook

Tarieven van zeevracht

Iedereen vraagt zich altijd ten eerste af hoe hoog de kosten van de zeevracht zullen bedragen.

De tarieven voor zeevracht zijn nooit standaard. Dat komt doordat deze afhankelijk zijn van het vaargebied van oorsprong en bestemming. Ook is het aantal rederijen dat de vaarroute aanbied (vraag en aanbod) van invloed. We proberen als zeevracht expediteur de tarieven van zeevracht zoveel mogelijk all-in te geven. Hierdoor willen we verrassingen achteraf voorkomen. Ook kunt u door ons formulier te gebruiken een realistische vergelijking maken. Daarnaast bent u dan beter op de hoogte van de te maken kosten voor uw zeevracht.

Om een duidelijk beeld van de tarieven voor uw zeevracht te krijgen adviseren wij dan ook om ons aanvraag formulier in te vullen waarna u van meerdere expediteurs een offerte zult ontvangen.

Kom in contact via ons aanvraag offerte formulier voor de scherpste prijs van uw zeevracht expediteur

zeevracht expediteur
WhatsApp chat