Zeevracht informatie

Zeevracht informatie

De zeevracht is de prijs die de verscheper van goederen betaalt aan de rederij voor het transport overzee.
De tarieven worden compleet gemaakt door toeslagen van bijvoorbeeld koersschommelingen en bunkerprijzen, laad- en loskosten, en voor het maken van de verschepingspapieren.

Geen standaard tarieven zeevracht

De zeevracht tarieven zijn nooit standaard, omdat deze afhankelijk zijn van het vaargebied van oorsprong en bestemming en het aantal rederijen dat de vaarroute aanbiedt (vraag en aanbod).

We proberen de tarieven zoveel mogelijk all-in te geven, om verrassingen achteraf te voorkomen. Voor de verschillende tariefstructuren kunt u de submenu’s bovenaan kijken, of onderaan op de links linken.

Meer zeevracht informatie:

Meer informatie over de middelen van transport overzee

Via het submenu boven aan de pagina kunt u verdere informatie lezen over de
types en afmetingen containers, gegevens van container- en ro/ro schepen, koelschepen, bulklading schepen, zeevracht en meer.

Of klik op de volgende links:

zeevracht informatie

Betekenis zeevracht

Middelen van zeevervoer

Onder middelen verstaan we de wijze van zeevervoer en de verpakking van de goederen.
Zo wordt de meeste lading tegenwoordig per container en met steeds grotere containerschepen vervoerd. Binnen het zeevervoer is het verschepen van een rijdende lading met een ro/ro schip populair.
De lading wordt daarbij aan en van boord gereden.

Ook bestaat er nog steeds zeevervoer van stukgoed (conventionele lading), met name voor homogene partijen, al dan niet in bulk, zware en/of lange lading zoals staal, constructie en projecten.

zeevracht

Zeevracht informatie: Transport over zee

AMA transport over zee biedt u de mogelijkheid om met een muisklik meerdere offertes voor uw zeevracht aan te vragen. Deze aanvraag komt direct binnen bij verschillende zeevracht expediteurs. U ontvangt daarna rechtstreeks de offertes in uw eigen mailbox. Het kan gaan om het transport van uw motor of om een complete verhuiscontainer voor uw inboedel. Wat u ook maar wilt laten vervoeren over zee, wij vinden de juiste expediteur voor u!

WhatsApp chat