Zeevracht roro shipping

Zeevracht Roro shipping

Roro shipping (roll-on/roll-off) is een speciaal soort vervoer. De ladingen worden rijdend aan boord of van boord gereden. Dit is vooral voor voertuigen met grote afmetingen en zware gewichten een goede optie. Het voordeel van roro shipping is dat de ladingen snel geladen en gelost kunnen worden zonder veel kans op schade. Wij werken met alle gerenommeerde roro rederijen die met de grootste zorg uw roro lading verschepen van a naar b.

Geen standaard zeevracht tarieven

De zeevracht tarieven zijn nooit standaard, omdat deze afhankelijk zijn van het vaargebied van oorsprong en bestemming en het aantal rederijen dat de vaarroute aanbiedt (vraag en aanbod).

We proberen de tarieven van de zeevracht zoveel mogelijk all-in te geven, om verrassingen achteraf te voorkomen. Voor de verschillende tariefstructuren kunt u de submenu’s van zeevracht kijken, of op onderstaande links linken. U kunt ook rechtstreeks online een offerte aanvragen.

Meer zeevracht info:

Berekenen van zeevracht roro lading

Afhankelijk van het materieel wordt zeevracht voor roro lading berekend per stuk (auto’s/busjes), per lengtemeter of per kubieke meter. Een en ander is afhankelijk van het vaargebied en het aanbod van roro tonnage.

Auto’s, vooral vanuit Amerika en Canada, komen veelal in containers aan en kunnen door onze partner Marlog Car Handling worden afgehandeld…

Zie ook onze pagina ‘auto verschepen uit Amerika‘.

Kijk ook bij: ro/ro schepen  en  ro/ro afvaartschema’s

zeevracht prijs opvragen

Meerdere offertes ontvangen voor zeetransport?

WhatsApp chat