Zeecontainertransport in FCL Containers

FCL Containers (FCL = full container load) bestaan standaard uit 20ft. Containers en 40ft. Containers. Bij het zeecontainertransport maakt de expediteur gebruik van meerdere containerafmetingen.

Binnen het zeecontainertransport zijn aanvullende opties mogelijk naar sommige bestemmingen, bijvoorbeeld high cube (40ft. extra hoog) of 45ft. (extra lang). Ook zijn er mogelijkheden voor koel/vriescontainers, open top en flatracks.

De vracht van zeecontainers wordt berekend per stuk met bijkomende toeslagen voor currency, bunkers, ISPS, Panama, Suez etc., alsmede voor de THC (terminal handling charges). Het voordeel van een zeecontainer als verpakking is natuurlijk datmen vanaf laad- tot losplek kan vervoeren zonder verdere behandeling van de lading.

Voor- en na transport en douanedocumentatie

Bij zeecontainertransport komt meer kijken. Voor uitgaande ladingen (export)kunnen wij ook douanedocumentatie en binnenlands vervoer regelen. Na transport en douaneafhandeling in de loshaven is afhankelijk van de bestemming.

Voor inkomende lading (import) geldt dat wij de invoer en aflevering van de goederen kunnen regelen, maar de aanlevering en douanedocumentatie in de laadhaven is afhankelijk van het land van herkomst. Ook kunnen wij containers bij u afzetten !

U kunt bij ons een offerte aanvragen voor zeecontainertransport.

Afvaartschema’s FCL containers

verhuizen zeevracht
zeevracht verhuizen